WELCOME NOTES


Monday, June 28, 2010

Anda bila lagi..

Assalamualaikum,

Miswak:Cinnamon

Semenjak terbaca risalah mengenai bersugi ni teringin plak rasanya nak mencuba. Saya pun belilah atas galakan hubby yang dah lama meninggalkan amalan semenjak habis sekolah menengahnya. Kami pun beli la akar kayu dari pokok Peelu (Salvadora Persica) yang juga dikenali di Arab sbg 'Arak'. Kami beli product Al-Khair Miswak keluaran Karachi, Pakistan di kedai Shumul kat area Bandar Tun Razak. Seperti yang disarankan kami beli yang agak lurus la. Nasib baik hubby ada experience cara guna. Kalau tak, menggagau gak nak guna cane walaupun instruction ader disertakan. Herm.. first time guna oklah pahit2 skit tapi rasa segar lepas guna cam lain drpd yg lain. Kalau nak tahu camne rasa lepas guna 2 3 kali, try la sendiri ye.. hihi..
Hidup sunnah Nabi saw.. amin


1 comment:

norazmi kamarol said...

Saya pun baru nak cube 👍