WELCOME NOTES


Tuesday, October 29, 2013

Kemajuan Fatehah

Huhu.. Baru 2 bulan lebih dah kusyuk tgk upin ipin dgn kakak dan abang.. Ish3

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sunday, October 27, 2013

Parents Day 2@ LCKI

Hari ni LCKI ada perjumpaan dgn ibubapa berkenaan prestasi anak2 di sekolah.. Turn kakak sofea ngan teacher chombi aka aisyah sbb teacher kelas kakak x dpt dtg. Kakak takut2 jwb pekse pun ok gak marks dia hew3.. Cam biasa komen utk kakak: masih pendiam tp ada kemajuan, slalu tanya teacher tp.. Ada tp tu.. Suara slow sgt cam princess.. Kalau teacher dtg dekat lg perlahan suaranya huhu..
Alkisah adik plak terlalu cermat.. Gunting slow, ikut titik slow.. Tp kemas r keje dia.. Cam pompuan haha.. Bila teacher tanya lambat2 je jawab.. Takut apa ntah.. Herm macam2.. But my kids tetap ada perkembangan kemajuan yg agak bagus. Congrates my kids..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Lagi pics di sg Chamang

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Saturday, October 26, 2013

Sungai Chamang, Bentong, Pahang

Hari ni kami pergi berkelah di sungai Chamang, Bentong bersama2 family abg Ngoh, abg ipar. Kakak, abang, Umar, Ali, n Sarah sedap mandi ngan ayah2 hehe.. Kami ibu2 jaga baby Ziyad n Fateha. Adik Izzati n bibik Nor pun ada.. Meriah.. Hehe
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wednesday, October 23, 2013

Penawar Dikala Duka

Benar kata orang, tenung muka baby hilang segala kepayahan, penderitaan dan kesedihan. Sayang anak2 ibu. Ibu sentiasa doakan yg terbaik buat anak2 ibu dunia dan akhirat. Semoga anak2 ibu sentiasa di landasan yang betul. Amen..

Friday, October 18, 2013

Fatehah cukur rambut

Wah.. Saya dah xde rambut... Ayah dah ambil rambut saya nak pegi timbang. Berapa la berat rambut saya agaknya...

Thursday, October 17, 2013

1st day @ Kg Chalok

Smlm wat majlis akikah untuk Fatehah. Genap Fatehah 2 bulan(60 hari).. Huhu x bkesempatan amik gambar fatehah smlm. Alhamdulillah smuanya lancar. Lepas majlis hujan renyai2. Apalagi ttidur la kepenatan dgn baby campur cuaca sejuk yg melenakan haha..

Hari ni pagi bertolak balik kg en hubby. Fatehah smnjak lahir x balik lg kg tokWan. Spanjang pjalanan tidur je, x merengek pun. Kakak n abang besela, lepas gurau2 trus ttidur sendiri x payah disuruh hehe.. Alhamdulillah kul 1 lebih sampai..
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Wednesday, October 9, 2013

A Morning at LCKI

Hantar anak ke LCKI..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Sunday, October 6, 2013

Taman FRIM Kepong

Ajak anak2 n anak buah serta adik ipar, Izzati ke tmn layang2 pd mulanya. Tpaksa tukar plan ke FRIM gara2 sesak sesesak2nya dgn kete dan org ramai.. Ada nmpk sebuah heli td. Huhu rugi dtg lewat.. Dpt jugak lepas hajat nk main tmn. ;)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Thursday, October 3, 2013

Sifat anak ikut nombor

Akhirnya, gigi kakak cabut

Yeee.. Akhirnya cabut jugak gigi bawah kakak yg dah goyang tu petang td.. Kakak gigi bawah, abang gigi atas. Haha lama tgu akhirnya cabut masa main2 gigi tu nga lidah dia. Dah x le senyum lebar.. Malu katanya hehe...

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Nur Fitri Aliya

My fifth niece, lahir pada 050913. Anak adik Noma, yg ke 3. Lahir masa raya ari tu. Mgu lepas bru dpt jumpa. Skang tgh abiskan pantang kat umah kuantan. Smoga sihat2 slalu.. ;)
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Tuesday, October 1, 2013