WELCOME NOTES


Thursday, September 26, 2013

Daftar Masuk Genius Aulad for 2014

السلام عليكم

Hari ini lepas hantar anak2 sekolah, kami parents pergi aulad cawangan gombak. Sampai sana mcm2 kami tanya untuk kepastian kami dan kebaikan anak2. Cuma xtra class yg beza aulad xde swimming.. tapi di LCKI ada. Bru nak suh depa swimming tahun depan, dah tertangguh lagi. Ibu mmg x pandai swimming sbb tu x le nak ajar, ayah plak dah ajar bnyk kali tp x pandai2 jugak. hehe.. Yg lain agak berpuas hati la..

 Hijau n Merah kelas for six years

 Purple n Yellow kelas for 5 years

 Orange n Blue kelas for 4 years

 Door to canteen n solat room

The Principal (muda lg kan, baru 29 tahun, PERCAYA X! haha)

sign, my signature

3 comments:

ina said...

salam.. google2 pasal GA gombak and terjumpa your post... so far apa pendapat you about this school? i have registered my son kat situ.. next week will be the first day... so macam nak tau jugak pendapat from those parents yang dah pernah hantar kids ke situ.. appreciate your reply :)

✿❤Pn Niza❤✿ said...

Salam puan ina, tahniah anak puan dah bersekolah. Anak2 saya belajar disini pada tahun lepas. Tahun ni x dapat sambung sbb kami dah berpindah. So far, my kids lebih active, dah pandai bergaul n boleh membaca both malay n english. Teachers n staff situ semuanya friendly n very caring our kids especially waktu balik n waktu aktiviti seperti pergi lawatan. So, so far saya xde masalah dan sgt berpuas hati anak2 saya bersekolah disini. Sekolah mana2 pun sama. Sbb niat saya hantar anak2 sekolah seawal 4 tahun supaya mereka pandai bergaul dan mempunyai kawan serta peroleh ilmu2 asas dunia dan akhirat. ;) selebihnya kita berserah kpd Allah. Semoga yg terbaik kita perolehi, ya puan ina..

ina said...

thank you for your reply :) alhamdulillah good to hear such a good review from you...